Weinig vorderingen bij transfer Arnautovic

Sven (Svensational)
Een transfer van Marko Arnautovic naar Feyenoord lijkt nog erg ver weg. Afgelopen weekend leek een overgang van de 19-jarige Oostenrijker er aan te komen, maar tot dusverre is er nog altijd niets definitief.

"En er zijn ook weinig vorderingen," aldus zaakwaarnemer Groener. Eerder gaf Robert Groener al wel aan dat Arnautovic zelf graag naar Rotterdam vertrekt. De Stadionclub zou zelfs een miljoenenbedrag overhebben voor de speler, die vorig seizoen indruk maakte bij de beloften van FC Twente. Hij werd topscorer van de beloftencompetitie met 21 treffers.

Desondanks is de belangstelling van Feyenoord opmerkelijk te noemen, daar de spits nog niet door wist te breken in het eerste elftal van de Tukkers. Donderdag gaf Groener aan dat er voorlopig ook nog geen akkoord in de lucht hangt. "Er is over en weer wel wat contact tussen beide clubs, maar er is nog niets helder."

Tussen neus en lippen door wist de belangenbehartiger ook te melden dat de blessure van Arnautovic, die hij vanochtend tijdens de training op zou hebben gelopen, zeker niet ernstig is. "Hij heeft er tegen mij niets over gezegd in elk geval."