Toro Rosso er goed bij

Sally (Tessa)
Scuderia Toro Rosso wist een prima kwalificatie op Silverstone neer weten te zetten. Een achtste tijd voor Sebastian Vettel, de dertiende tijd toch nog voor Sébastien Bourdais.

De Duitse coureur vertelde na afloop: "Op Indianapolis wist ik me als zevende te kwalificeren met een BMW, maar om me als achtste te kwalificeren met een Toro Rosso is ook iets waar we trots op mogen zijn. Ik voel me het hele weekend al erg comfortabel in de wagen, ook al is dit nog maar mijn eerste raceweekend hier. Het lijkt dus de goede kant op te gaan met de auto. We hebben duidelijk een stap voorwaarts gezet."

Teamgenoot en Fransman Bourdais zei: "Ik ben niet echt tevreden met de dertiende plaats, ook al ging het in de kwalificatie een stuk beter dan in de trainingen. Ik had problemen met het vinden van een goede afstelling, dus we moesten een goed compromis vinden en dat is redelijk gelukt. Niemand weet nog wat het weer morgen gaat worden, maar ik zou niet klagen als het tijdens de race zou regenen. De auto gaat dan beter."