Fisichella: "Geen negatief effect crash"

Sally (Tessa)
Giancarlo Fisichella is klaar voor de Grote Prijs op Silverstone. De Italiaan crashte vorige week bij het testen op het circuit daar, en omdat hij bij het ongeluk zijn handen niet van het stuur had gehaald moest hij ter controle naar het ziekenhuis.

"Ik voel geen negatieve effecten van de crash van vorige week", zei Fisichella. "Het zag er erger uit dan het in werkelijkheid was. Ik had alleen even mijn handen van het stuur moeten halen. Dat had me een trip naar het ziekenhuis bespaard."

"Na een solide finish in Frankrijk hoop ik het ook in Groot-Brittannië erg goed te kunnen doen", vervolgde de 35-jarige rijder voor Force India. "Ik geniet altijd van de races op Silverstone en ik heb het hier in het verleden goed gedaan. Het circuit van Silverstone is erg technisch. Je hebt hier een goed ritme, een goede balans en goede grip nodig."

"We nemen een nieuw aerodynamisch pakket mee naar deze race", zei de Italiaan. "We hebben dit pakket vorige week nog getest in Silverstone. Mijn testdag kwam voortijdig ten einde door die crash, maar daarvoor had ik een erg gevoel over de auto. Elke stap voorwaarts kunnen we op dit moment ook goed gebruiken."

Force India haalde dit seizoen nog geen enkel punt, ook Fisi's teamgenoot Adrian Sutil niet.