FOK!games: Voorspel Wimbledon en win!

Sally (Tessa)
FOK!games nodigt je uit om mee te doen met hun sportprijsvraag. Wat kun je winnen? Goodies van de nieuwe tennisgame Top Spin 3!

Sinds vorige week vrijdag ligt de tennisgame Top Spin 3 in de winkels. Dit deel moet een meer realistische tenniservaring geven dan ooit, doordat je nu ook rekening moet houden met de achterzwaai. De game koos een mooie tijd om te verschijnen, want momenteel is ook het meest bekende tennistoernooi ter wereld gaande: Wimbledon.

Inmiddels nemen al een week de beste spelers ter wereld het tegen elkaar op op het heilige gras. Vele toppers als Djokovic, Sharapova en Ivanovic zijn al gesneuveld in de eerste week, maar er is de komende tijd nog genoeg te zien en beleven. Deze uitleg is er natuurlijk niet zomaar, in samenwerking met Take Two heeft FOK!games namelijk vijf Top Spin 3 goodiepakketten te vergeven met daarin en t-shirt, polo en zonneklep. Wat je daarvoor moet doen? Simpel.

Ga naar het FOK!gamesbericht en kijk daar voor de exacte spelregels. Er wordt elke dag een wedstrijd uitgekozen die de volgende dag op Wimbledon gespeeld wordt. Om kans te maken op een prijzenpakket moet je de uitslag van die wedstrijd voorspellen in een reactie op het FOK!games-bericht. Degene die de uitslag goed heeft of er het dichtste bij zit, wint een goodiepakket.

Elke dag is er één goodiepakket te winnen. De prijsvraag duurt van maandag 30 juni t/m vrijdag 4 juli. De vijf winnaars zullen op zaterdag 5 juli bekend gemaakt worden.

Kijk dus voor meer informatie over deze prijsvraag op FOK!games.