Frings weer volledig fit

Sven (Svensational)
Torsten Frings is volledig hersteld van de blessure die hij opliep in de laatste groepswedstrijd tegen Oostenrijk. In de halve finale tegen Turkije maakte de 31-jarige middenvelder van Werder Bremen al een invalbeurt. Nu verklaart Frings volledig hersteld te zijn van de ribblessure en blikt hij alvast vooruit op de finale van morgen tegen Duitsland.

"In de wedstrijd tegen Turkije moest ik al een paar klappen tegen mijn gebroken rib zien te verwerken, maar ik had nergens last van. Ik ben volledig klaar om te spelen en om de duels voluit in te gaan. Ik weet niet of ik in de basis sta, maar ik zal er voor de volle 100% staan."

En over de finale: "Spanje heeft een sterk, technisch begaafd team dat in staat is als geen ander team vanuit het middenveld door te breken. Wij zullen Spanje onder druk moeten houden en hen niet in hun spel laten komen, anders zal het erg moeilijk kunnen worden. Je kan ons overal van beschuldigen, maar één ding is duidelijk: wij hebben op alles wat op onze weg kwam een antwoord paraat gehad en daarom staan wij in de finale."