Adebayor naar Milan volgens Seedorf

Sven (Svensational)
AC Milan-middenvelder Clarence Seedorf beweert dat Emmanuel Adebayor tegen hem gezegd heeft dat hij deze zomer naar AC Milan komt. Momenteel is nog niet duidelijk of Adebayor weggaat bij Arsenal, maar de spits uit Togo wordt gelinkt aan een mogelijke transfer naar AC Milan of Barcelona.

AC Milan heeft er geen geheim van gemaakt dat de club interesse heeft in Adebayor. Clarence Seedorf heeft naar eigen zeggen een gesprek gehad met de spits van Arsenal. "Toen ik hem sprak zei hij: 'ik wacht op jou'. Laten we zien wat er gebeurt. Het is een geweldige speler en hij zal zeker belangrijk zijn als hij komt. Hij heeft al gezegd dat hij zou komen, het hangt nu van Arsenal af, anders komt hij naar Milan," aldus Seedorf.

Adebayor zelf zegt nog niet te weten waar zijn toekomst ligt. Eerder verklaarde hij bij Arsenal te willen blijven, maar daar lijkt verandering in gekomen: "k ben een voetballer, ik heb een driejarig contract bij Arsenal, maar zoals iedereen weet zijn er veel clubs die belangstelling in mij tonen. We gaan nu bespreken en besluiten wat we gaan doen. Er is nog niets besloten, dat doen we volgende week," aldus Adebayor.