Ruil Aissati - Pieters in de maak

Ermin (TheClown1)
Ismaïl Aissati en Erik Pieters gaan zeer waarschijnlijk van club wisselen. Middenvelder Aissati zit bij PSV op een dood spoor en zou een nieuwe uitdaging zoeken. Linksback Pieters wordt al langer in verband gebracht met de Eindhovenaren, die op zoek zijn naar een linksback.

Dit omdat de komst van Young-Pyo Lee niet haalbaar lijkt en Slobodan Rajkovic niet nogmaals kan worden gehuurd van Chelsea. Omdat eerder Alcides al vertrok bij de landskampioen heeft het op dit moment met Mike Zonneveld slechts een potentiële linksback. Daarnaast kan ook aanwinst Jérémie Bréchet op die positie uit de voeten.

Spurs-verdediger Lee heeft een overgang zelf tegengehouden. Zijn financiële eisen zouden te gortig zijn, terwijl Chelsea hoopt om Rajkovic te kunnen verkopen.

De Telegraaf meldt nu dat PSV en FC Utrecht een akkoord hebben bereikt over een spelersruil tussen middenvelder Ismaïl Aissati en linksback Erik Pieters. Beide clubs hebben een deal met gesloten beurzen gemaakt. Pieters moet nog wel tot een persoonlijk akkoord komen met de Eindhovenaren.