Tussenstand FOK! EK Pool

Sally (Tessa)
Het Turkse sprookje is uit... Door Duitsland uitgeblazen zojuist. Maar het sprookje van de EK Pool gaat nog even verder: hieronder vind je de nieuwe tussenstand. Vergeet niet de uitslag van de andere halve finale in te vullen en let op de vragen!

Nog altijd bovenaan staat Seus met 1740 punten. Op achterstand staat FabFabFabFab tweede met 1625 punten, maar hij wordt op de voet gevolgd door ons übercrewmember Danny met 1615 punten. Luutgaert (1595 punten) en SpankTheMonkey (1590) vechten om de vierde en vijfde plek.

Bij de subleagues is het nog steeds CUZOPJEBEELDSCHERM! bovenaan, met het mooie afgeronde getal van 1500 punten. Op de tweede plek is het ONLINE ELITE met 1465 punten, de derde plaats is ook nog altijd voor TakTakTak en Rotterdamse Ajaxieden, zij hebben 1450 punten weten te vergaren. De vierde plaats wordt ook gedeeld, door Zeeland United en Maringo met ook een afgerond getal: 1400 punten is hun deel. En de vijfde plek die genoemd wordt is voor Deathrow, die volgt de nummers vier op de hielen: 1395 punten.