Arshavin: "Rusland beste ploeg"

vw_caddy
Andrei Arshavin maakt samen met Rusland een sterke indruk op EK 2008. De Russen behaalden na het verlies tegen Spanje goede resultaten, met als klapper de 3-1 winst op Nederland. Volgens Arhsavin is Rusland het beste team op het EK.

De 27-jarige aanvaller van Zenit St. Petersburg denkt en hoopt dat Rusland niet dezelfde fouten gaat maken tegen Spanje als in de groepsfase. "Je moet David Villa en Fernando Torres geen ruimte geven. Ze zijn zo sterk in één-tegen-éénsituaties," aldus Arshavin. "We houden van aanvallend voetbal. Maar we kunnen een wedstrijd niet alleen maken. We kunnen niet vol op de aanval spelen, dan krijg je een counter tegen."

Volgens Arshavin kon het team nog sterker zijn als Pavel Pogrebnyak en Igor Denisov aanwezig waren op het EK. Beiden zijn teamgenoten van Arshavin en zijn geblesseerd. Verder is de aanvaller dolgelukkig met Hiddink. "Hiddink geeft ons vrijheid, gelooft in ons en daarom spelen we beter. Ik ben blij om met een van de beste trainers ter wereld te werken."