Tussenstand FOK! EK Pool

JJdJ1984
Zojuist is de eerste kwartfinale van het Europees Kampioenschap voetbal afgewerkt. Duitsland wist zich vrij gemakkelijk te plaatsen voor de halve finales van het EK. Uiteraard heeft deze uitslag weer invloed op de EK Pool, dus we gaan even de huidige stand doornemen.

Op de eerste plaats staat nog altijd Seus met 1525 punten. Op de tweede plaats staat FabFabFabFab met 1405 punten. De top drie wordt afgesloten door Luutgaert met 1390 punten. SpankTheMonkey staat vierde met 1355 punten. Op de vijfde plaats staan twee users namelijk: Delirious21 en SnuggLe met 1345 punten.

CUZOPJEBEELDSCHERM! staat eerste bij de subleagues. ONLINE ELITE staat tweede met 1245 punten. TakTakTak staat derde met 1230 punten. Op de vierde plaats staat Deathrow staat met 1220 punten. De top vijf wordt afgesloten door Zeeland United met 1200 punten.

Let op! Je kunt je voorspellingen nu voor de overige kwartfinales invullen. Vergeet ook de antwoorden op de vragen niet in te vullen, daarmee zijn veel extra punten te verdienen. De antwoorden op die vragen en de bijbehorende punten worden, in tegenstelling tot wat gisteren is gezegd, direct na het sluiten van de vragen bijgeschreven.