Torres was boos op zichzelf

Maikel (WeebI)
Fernando Torres ontkent dat hij kwaad was op de Spaanse bondscoach Luis Aragonés. De spits werd al vroeg in de tweede helft gewisseld, en schudde de hand van de trainer niet.

Torres, die in het met 4-1 gewonnen duel met Rusland één assist gaf, werd na een klein uur gewisseld voor Cesc Fàbregas. De aanvaller van Liverpool keek niet blij, en leek boos op Aragonés. Naar eigen zeggen was Torres echter boos op zichzelf, en kijkt hij inmiddels alweer uit naar het volgende duel.

"Ik was kwaad op mezelf, en het is niet waar dat ik weigerde de trainers hand te schudden", vertelde Torres bij Cadena Ser. "Luis stond zes meter van me vandaan. Hij was dus niet dichtbij, en ik respecteer de coach altijd. Ik weet dat ik nooit langer dan 30 seconden kwaad kan zijn als ik naast mijn teamgenoten ga zitten die helemaal niet speelden." Torres werkte eerder met Aragonés samen bij Club Atlético de Madrid. "Luis leerde me de regels van de kleedkamer toen ik zestien was. Het grote voordeel van een ex-spelers als trainer is dat hij situaties als deze al tientallen keren heeft meegemaakt."