Tussenstand FOK! EK Pool

Sander (sanger)
Ook de eerste wedstrijden in poule B zijn gespeeld. Kroatië was met 0-1 te sterk voor Oostenrijk en Duitsland won met 2-0 van Polen. Dat betekent dat het tijd is voor een tussenstand in de FOK! EK Pool 2008.

We hebben na vandaag maar één koploper; robski18. Hij wist tot en met vandaag 400 punten te verzamelen. Op de tweede plaats vinden we Tjirp met 345 punten. De derde plaats wordt gedeeld door Seus en FotzeH. Zij hebben tot op heden 340 punten weten te scoren.

De vierde plek wordt gedeeld door acht users. elzhhw, Nolius, Arcee, wafelijzer, Gerrittt, Doe_je_nix_aan, Delirious21 en creeperhaze scoorden allen 330 punten. Op de gedeelde vijfde plek staan Sack_Blabbath, drulovic en Frutsel. Zij scoorden alledrie 325 punten tot nu toe.

Bij de subleagues gaat BoF aan de leiding met 248 punten. Ze worden op de voet gevolgd door Waterdrinker met 245 punten. De derde plaats wordt bezet door Pronkjewail met 225 punten. De vierde plek is voor ShowChat met 198 punten. De top-5 wordt compleet gemaakt door Fryslan Boppe met 195 punten.

Morgen gaat de FOK! EK Pool verder met de groep waar ook Nederland zijn opwachting maakt. We wensen iedereen morgen veel plezier en succes met het Nederlands Elftal!