Geen vervanger voor Farfán

vw_caddy
PSV gaat bij een vertrek van aanvaller Jefferson Farfán niet op zoek naar een vervanger. Volgens algemeen directeur Jan Reker zou de Eindhovense ploeg al een prima vervanger voor Farfán in huis hebben.

"Wij hebben al op een eventueel vertrek van een aanvaller geanticipeerd door Nordin Amrabat en Reimond Manco vast te leggen," aldus Jan Reker. "Ik heb nog niets van Schalke gehoord, maar in principe hoeft dat ook niet. De zaakwaarnemer weet welk bedrag er op tafel moet komen. Met minder dan de gelimiteerde som nemen we geen genoegen."

Over de toekomst van keeper Gomes bij PSV is nog niets bekend. Coach Huub Stevens wil in een aantal gesprekken de breuk proberen te lijmen. In de tussentijd kreeg de technische staf al tientallen keepers aangeboden. "We volgen echter onze eigen koers hierin, we weten wat wat we willen." Vitesse-doelman Piet Veldhuizen lijkt nog steeds een belangrijke kandidaat te zijn als Gomes weigert terug te keren naar Eindhoven. De speler geniet momenteel van een vakantie.