AGOVV breidt selectie uit

Michel (methodmich)
AGOVV Apeldoorn heeft opnieuw een kwartet nieuwe spelers aangetrokken. Eerder al haalde de ploeg van trainer John van den Brom Arno Splinter, Ché Jenner, Gaëtan Klaassen en Ramon Leeuwin naar Apeldoorn.

AGOVV zal komend seizoen doelman Ale Geert de Vries van SC Cambuur-Leeuwarden huren. De 27-jarige goalie was de afgelopen zes jaar vooral reserve bij de Friezen en moet met Daan Huiskamp gaan strijden om de plek onder de lat in Apeldoorn.

De 23-jarige verdediger Jahrizinho Valentijn wordt gehuurd van FC Utrecht, waarvoor hij twee keer in het eerste elftal speelde. Hij mag van zijn club elders ervaring op gaan doen. Dit geldt ook voor de 20-jarige Jaime Bruinier van Vitesse. De verdediger kwam vier keer uit voor de hoofdmacht van de Arnhemmers.

Tot slot komt Joey Snijders over van FC Omniworld, waar hij wegens de ziekte van Pfeiffer afgelopen seizoen nauwelijks speelde. De 21-jarige speler werd opgeleid in de gezamenlijke jeugdopleiding van AGOVV en Vitesse en had al overschrijving aangevraagd naar zaterdaghoofdklasser GVVV. Hij grijpt nu de kans op een verlengd verblijf in het betaald voetbal.