GP Engeland nu al uitverkocht

Sjors (Sj0rSz)
De Grote Prijs van Engeland, die voor 6 juli op het programma staat, is helemaal uitverkocht. De organisatie van de race op het circuit van Silverstone liet weten dat er alleen nog kaarten voor vrijdag en zaterdag beschikbaar zijn.

De directeur van het circuit, Richard Phillips, kan zijn geluk niet op nu er voor zondag geen kaarten meer verkrijgbaar zijn. "De vraag naar kaarten voor de Britse Grand Prix was dit jaar enorm. Niet eerder waren de kaarten voor de racedag zo snel uitverkocht. We zijn enorm blij met de overweldigende steun van de Britse fans. We hebben nu alleen nog kaarten voor de vrijdag en de zaterdag. Vooral de kwalificatie belooft weer een spektakel te worden."

In april besloot men al om een extra tribune te bouwen, zodat er 2200 plaatsen extra bijkwamen. De oorzaak hiervan was de enorme vraag naar kaarten voor de race op Silverstone. Enkele weken geleden dreigde Bernie Ecclestone nog weten de Britse Grand Prix van Engeland nog van de kalender te halen. Het stroeve verloop van de onderhandelingen zouden hier de reden van zijn.