Crewwisselingen april en mei

Sjors (Sj0rSz)
Er is weer een nieuwe maand van start gegaan, dus hoog tijd voor de laatste crewwisselingen op FOK!sport. Vorige maand ontbrak dit bericht, maar de wijzigingen van april zijn hieronder alsnog terug te lezen.

April
vw_caddy stuurde ons deze maand een mail met het verzoek of hij terug kon keren. Hij had namelijk meer tijd en wilde ons weer komen versterken. Ook Svensational kon ons niet missen en keerde na een korte afwezigheid weer terug. Verder maakte RedFever007 bekend te stoppen met zijn werkzaamheden als Site-Admin. Deze taken zijn inmiddels overgenomen door Sally.

De enige nieuweling van deze maand was ErikHK. Er liep echter ook nog een sollicitatie, waarvan de nieuwe mensen in mei werden gepresenteerd. Aan het eind van deze maand maakte Light bekend te stoppen met zijn werkzaamheden voor FOK!sport.

Mei
De afgelopen maand hebben een aantal mensen de crew van FOK!sport verlaten. Zo werd Remote eindredacteur van de FOK!frontpage en moest zijn taken neerleggen. Zijn postrechten wilde hij overigens nog even houden, vanwege de samenwerking met Goal.com. Ook Surveillance-Fiets komt onze crew, door de samenwerking met deze site, versterken. Hij blijft in ieder geval tot het einde van het EK voetbal meehelpen.

Deze maand hielden we ook nog een sollicitatieronde en hielden daar maar liefst vier mensen aan over. sennetijdeman, skittelman, Damzkieee en Peterselieman werden als nieuwe redactieleden binnengehaald. Tot slot kregen we ook nog een open sollicitatie van iemand die al regelmatig in het FB-topic fouten rapporteerde. Nu kan donroyco ze zelf ook wijzigen.

Verder waren er ook nog een aantal mensen die wegens inactiviteit uit de crew zijn gezet, namelijk Maurisico, XL, WanEnOonlie en TiemenC. Wij betreuren dit ten zeerste, maar konden niets anders meer doen.

Tot slot keerde er aan het begin van de maand nog iemand terug, waarvan we eigenlijk al wisten dat we die nog een keer konden verwelkomen. Nuongirl gaat ons gedurende het EK voetbal en de Olympische Spelen namelijk bijstaan.