Meeuwis wil weg uit Kerkrade

Ermin (TheClown1)
Middenvelder Marcel Meeuwis is op zoek naar een nieuwe club. De speler van Roda JC heeft het helemaal gehad met de club, de relatie met trainer Raymond Atteveld zou de oorzaak zijn. FC Groningen toonde interesse voor de aanvoerder van Roda, maar die overgang ging niet door omdat de partijen geen akkoord konden bereiken over het transferbedrag.

Waarom heeft Meeuwis zo'n probleem met Atteveld? "Het is iets dat de buitenwereld nooit te weten zal komen. Tenminste in elk geval niet van mij. Vanaf januari is er heel veel gebeurd. Er is gewoon een heel moeilijke situatie ontstaan. Je moet het hoofdzakelijk zoeken op het communicatieve vlak. In mijn ogen is een vertrek de beste oplossing," aldus Meeuwis.

Meeuwis heeft nog een vierjarig contract lopen bij Roda, maar wilde graag de overstap maken naar Groningen. "Daar had ik graag heen gewild. In mijn ogen is Groningen een sportieve verbetering. Ze willen het stadion uitbreiden, staan er financieel beter voor en Ron Jans lijkt me een fijne trainer om mee te werken. Maar goed, dat speelt nu niet meer. Zij hebben die Nigeriaanse jongen (Oluwafemi Ajilore, red.) uit Denemarken gehaald. Het was hij of ik en ze hebben hem dus gepakt. Jammer. Verder zijn er nog geen clubs concreet geweest."