[Upd] Lehmann naar VfB Stuttgart

Ermin (TheClown1)
Jens Lehmann wordt door VfB Stuttgart gevraagd om duidelijkheid te geven over zijn toekomst. De Duitse club wil de goalie overnemen van Arsenal maar is niet van plan om te wachten tot na het EK.

"Hopelijk zal het de komende dagen concreter worden", aldus voorzitter Erwin Staudt tegenover het persbureau DPA. "Er loopt niet slechts een bespreking, we hebben meerdere opties. Horst Heldt (manager van Stuttgart, red.) wil zo snel mogelijk duidelijkheid creëren."

Er bestaat ook een grote kans dat de aanvaller Mario Gómez de club gaat verlaten. "Er bestaan wetmatigheden op de spelersmarkt. Als er een goede aanbieding komt, zal Mario Gómez volgend seizoen in het buitenland spelen", vertelt Staudt. Wat de vraagprijs van de spits is, is voorlopig nog niet bekend.

Update:
Jens Lehmann speelt volgend seizoen weer in Duitsland. VfB Stuttgart slaagde er namelijk in zijn handtekening te bemachtigen. De 38-jarige keeper komt transfervrij over van Arsenal en tekent een contract voor één jaar.

Lehmann stond de afgelopen vijf seizoenen bij The Gunners onder contract, maar verloor uiteindelijk de strijd met Manuel Almunia. Armin Veh, oefenmeester van VfB Stuttgart, was zeer verheugd met de komst van de routinier, die tijdens het komende EK voetbal het doel van Duitsland zal verdedigen.