Barcelona aast op Trezeguet

Ermin (TheClown1)
FC Barcelona is op zoek naar een nieuwe aanvaller en ziet in David Trezeguet een goede keus. Het is overigens niet de eerste keer dat de Catalanen interesse hebben in de Fransman, maar in tegenstelling tot vorige keren, lijkt er nu meer kans op een transfer. De zaakwaarnemer van de aanvaller liet merken dat zijn cliënt zeker wel interesse heeft in een Spaans avontuur.

"Barcelona volgt David al jaren. Momenteel is het echter zeer serieus, omdat ze niet zeker weten of ze kunnen blijven beschikken over hun huidige aanvallers. Jongens als Eto'o azen op een vertrek, dus ze willen zich indekken", aldus Antonio Caliendo.

Eerder toonde Barcelona interesse in Zlatan Ibrahimovic maar hierdoor lijkt dit van de baan. De Zweed zei zelf dat hij zich goed voelt bij Internazionale en zeker niet wil vertrekken. Trezeguet heeft oren naar een nieuwe uitdaging. De 30-jarige aanvaller staat momenteel onder contract bij Juventus en kwam eerder uit voor Platense en AS Monaco. In 235 duels wist hij 152 keer het net te vinden.