Middlesbrough zet Boateng op transferlijst

Ermin (TheClown1)
Het lijkt erop dat George Boateng moet vertrekken bij Middlesbrough. Zijn Engelse werknemer heeft de middenvelder op de transferlijst geplaatst, om zo geld vrij te maken voor de transfer van Michael Bradley.

Middlesbrough is van plan om ongeveer 4,5 miljoen euro voor de Amerikaan te geven, die momenteel onder contract staat bij SC Heerenveen. Het is opmerkelijk dat juist Boateng het slachtoffer wordt van de mogelijk komst van Bradley. De Nederlander heeft een lange tijd de aanvoerdersband gedragen bij Boro en was jaren de steunpilaar van het elftal van Gareth Southgate. De viervoudig Nederlands international werd naar de bank verwezen na een conflict met de manager. Hij vocht zich echter terug naar een basisplaats en sprak zelfs het conflict met de manager uit.

Boateng wordt in verband gebracht met zijn oude club Feyenoord. Hij speelde 68 wedstrijden voor de Rotterdammers om vervolgens naar Engeland te vertrekken, waar hij bij Coventry City en Aston Villa actief was. Hij tekende in 2002 een contract bij Middelsbrough en speelde honderd wedstrijden voor de middenmoter.