Liverpool doet Torres niet weg

Maikel (WeebI)
Liverpool heeft Chelsea laten weten dat het geen enkele intentie heeft om Fernando Torres van de hand te doen. Chelsea wil de topscorer van de Reds graag overnemen.

Bronnen in Spanje en Engeland berichtten dat Chelsea een bedrag van maar liefst ¤63 miljoen over had voor de Spaanse aanvaller. Torres scoorde 33 doelpunten in zijn eerste seizoen met Liverpool, nadat hij afgelopen zomer over kwam van Club Atlético de Madrid. Geruchten gingen dat Liverpool bereid zou zijn om de spits voor dit geld te laten gaan, maar co-eigenaar Tom Hicks heeft dit reeds ontkend.

"We zouden het niet eens overwegen", meldt Hicks. Een woordvoerder voegde toe: "Onder geen voorwaarde zal Torres worden verkocht. Waarom zouden de eigenaren zoveel geld investeren om de manager te steunen, om die steun vervolgens in te trekken. Het is belachelijk." Torres zelf heeft weinig belangstelling voor de verhalen. "Ik ben tevreden in Liverpool. Ik denk liever aan het komende EK dan aan deze verhalen. Dit is mijn team, mijn stad en Anfield is mijn veld. Ik kan niet zeggen hoe goed ik me voel als speler van Liverpool."