[NBA] Pistons trekken stand gelijk

Ermin (TheClown1)
De Boston Celtics waren deze play-offreeks zeer sterk in hun thuiswedstrijden. Gisteravond gingen ze thuis toch onderuit tegen de Detroit Pistons. Detroit won met 97-103.

De guard van de Pistons, Chauncey Billups, was goed bezig voor zijn ploeg. Door een langdurige blessure moest hij de voorgaande wedstrijden van de play-offs aan zich voorbij laten gaan. De eerste wedstrijd speelde hij wel mee maar kon de guard geen potten breken. Gisteravond was hij goed voor negentien punten en zeven assists. Richard Hamilton was topscorer aan de kant van de Pistons met 25 punten, vier assists en drie rebounds. Rasheed Wallace was goed voor maar liefst tien rebounds en dertien punten.

Ray Allen, die vorig zomer van de Seattle Sonics overkwam naar de Celtics, had wat goed te maken voor zijn dramatische eerste wedstrijd. De schutter was goed voor 25 punten. De veteraan Paul Pierce was topscorer van de wedstrijd met 26 punten. Kevin Garnett was uitmunted met 24 punten en dertien rebounds. Helaas was de concentratie van zijn ploeggenoten iets minder wat een verlies opleverde. Het staat nu 1-1 en de volgende wedstrijd wordt zaterdag gespeeld in Detroit.