'Arsenal maakt werk van Nasri'

Niels (DerMeister)
Samir Nasri zou wel eens de nieuwe aankoop kunnen worden van het team van Arsène Wenger. Arsenal heeft een bod uitgebracht van zeventien miljoen op het supertalent van Olympique Marseille. Nasri heeft zelf wel oren naar een overgang.

Nasri, inmiddels gezien als dé creatieve geest van Olympique Marseille, liet na het laatste competitieduel tegen Strasbourg weten dat er een grote kans is dat hij de club de rug zal keren komende zomer: "Het was belangrijk om te scoren, waarschijnlijk was het mijn laatste duel in het Stade Vélodrome." De jonge Fransman kan voor een gelimiteerde transfersom van zeventien miljoen zijn club verlaten, het bedrag wat Arsenal bereid is te betalen.

In Londen zou Nasri de opvolger moeten worden van Alexander Hleb, die te kennen heeft gegeven The Gunners te willen verlaten. De zaakwaarnemer van Nasri liet weten dat Arsenal niet de enige club is die naar de diensten van zijn pupil verlangen: "We hebben geen haast, het is waar dat we een aanbieding van Arsenal bestuderen. Maar er zijn meer clubs geïnteresseerd."

Bondscoach van Frankrijk, Raymond Domenech, heeft Nasri opgenomen in zijn voorlopige EK-selectie.