Goed begin voor Red Bull Racing

Sjors (Sj0rSz)
Red Bull Racing heeft tijdens de eerste vrije trainingen in Turkije, ondanks de spin van Mark Webber, een prima indruk achter gelaten. David Coulthard had er zin in en zette in de tweede training de tweede tijd op de klokken. In de uitloopronde was de coureur het snelst, maar moest toen naar de pits.

"Deze training was min of meer gelijk aan die in Barcelona," liet Coulthard in een reactie weten. "Er waren geen grote problemen en alles draaide om het leren kennen van de baan en het vinden van de juiste balans. Dit circuit kent vele lange bochten en je ziet veel auto's even de baan verlaten. Het is dus belangrijk dat de voorkant goed afgesteld staat. We zullen vanavond naar de data kijken en dan zien we morgen wel verder."

Ook Webber blikte nog even terug op de eerste vrije trainingen op het circuit van Turkije. "Mijn spin in bocht 6 was volledig mijn fout. Ik onderschatte de groene uitloopstrook en gleed er over weg. Ik ging iets te wijd, de astroturf was nog nat en ik vloog eraf. Ik heb mijn excuses aangeboden aan het team en morgen maak ik dit goed."