Jol met Petrovic naar HSV

Sven (Svensational)
Berichtten wij vanmorgen nog over de interesse van Manchester City voor Martin Jol, nu lijkt hij dan toch te kiezen voor HSV. Hij neemt huidig RKC-trainer Zeljko Petrovic mee als assistent.

Dit deelde Petrovic vanmorgen mee aan de pers: "Ik ga, net als Martin, voor twee seizoenen tekenen. Gistermiddag ben ik bij AA Gent, dat ook in mij geïnteresseerd was, geweest om persoonlijk te zeggen dat ik voor HSV kies.'' Daarmee komt er een einde aan de vele speculaties over de toekomst van beide heren. Petrovic kijkt uit naar de samenwerking met Jol: "Martin en ik kennen elkaar erg goed en onder weinig andere trainers zou ik als assistent willen werken. Ik ben nu 42 en over twee jaar ben ik 44. Daarna heb ik nog genoeg tijd over om zelf als hoofdtrainer aan de slag te gaan. En bij een club als HSV kan ik natuurlijk heel veel leren. Ik zie dit als een enorme stap vooruit, fantastisch."

Dit weekend zal Petrovic proberen om RKC een mooi afscheidscadeau te geven. Als zijn ploeg tweemaal ADO Den Haag weet te bedwingen, dan zal RKC na één jaar afwezigheid weer terugkeren in de Eredivisie.