Interesse voor Super Aguri

vw_caddy
Meerdere partijen hebben vergaande interesse om de hele inboedel plus personeel over te nemen van het inmiddels opgeheven formule 1-team van Super Aguri. Dit meldt een administratiebureau dat het bezit van Super Aguri heeft overgenomen.

Het Japanse team gooide afgelopen dinsdag de handdoek in de ring nadat men geen nieuwe investeerder heeft kunnen vinden. Een reddingspoging van de Duitse Weigl Group mislukte op het laatste moment. Het personeel van Super Aguri, de gebouwen en de testfaciliteiten zijn nu overgenomen door een administratiebureau die het denkt te kunnen verkopen.

"Dit is een unieke mogelijkheid om op hoog niveau de autosport te betreden zonder een team te beginnen vanaf de grond," aldus woordvoerder Philip Long. "Gezien de inhoud zou een nieuw team gemakkelijk operationeel kunnen zijn voor het raceseizoen van 2009. Vrijwel alles staat op zijn plek, inclusief de mensen, de technische kennis, het pand en de testfaciliteiten. Een nieuw team kan vanaf dag één binnen lopen en een volledig operationele eenheid overnemen."

Volgens het bureau hebben zich al meerdere partijen gemeld voor Super Aguri.