Mol ziet uit naar Nederlander in F1

Sally (Tessa)
Mede-eigenaar van Force India, Michiel Mol, vertrouwt erop dat er snel weer een Nederlander zal rijden in de Formule 1. De laatste Nederlander was Christijan Albers, die vorig seizoen uitkwam voor het team van Spyker, dat tegenwoordig Force India is.

Albers, die nu in de DTM-klasse rijdt, werd vorig jaar uit het team gezet na betalingsproblemen met een van zijn sponsoren. Mol kwam met een nieuw initiatief om Nederlands racetalent te stimuleren om verder te komen in de autosport. De 'F1 Driven Dutch Racedriver of the Year Award' is bedoeld om jong talent een kans te geven.

Over het hoe en waarom van F1 Driven zei Mol het volgende: "We zullen een platform creëren dat wordt ondersteund door de beste adviseurs en kenners. De fans bepalen samen met een deskundige jury wie de beste jonge coureur van Nederland is. Uiteindelijk hopen we natuurlijk met zijn allen dat er snel weer een Nederlander in de F1 rijdt. Maar op basis van de talenten die nu rondrijden in de F3 en GP2 denk ik dat dat niet lang meer gaat duren."