[NBA] Raptors verrassen Magic

Ermin (TheClown1)
Een goed begin is het halve werk, zal de gedachte van de Toronto Raptors zijn geweest. Ze kwamen sterk uit de kleedkamers met een snel flitsend spel en goede verdediging. De Magic had hier geen antwoord op waardoor de Raptors met 108-94 wonnen.

In de eerste kwart lieten de Raptors de Magic maar twintig punten maken terwijl ze er zelf 28 scoorden. Het sterke spel werd in de tweede kwart vervolgd door vervolgens maar liefst 33 punten te scoren en alweer maar twintig toe te laten. Topscorer aan de kant van de Raptors was TJ Ford met 21 punten, vijf rebounds en drie assists. Chris Bosh moest genoegen nemen met vijftien punten, vijf rebounds en vijf assists.

Dwight Howard, de ster van de Magic, scoorde negentien punten en pakte twaalf rebounds. Topscorer van de Magic was de Turk Hidayet Turkoglu met 26 punten en zeven assists. De Magic blijven de voorsprong houden in de play-offseries. Het staat 2-1 in het voordeel van de Magic maar de volgende wedstrijd wordt ook in Toronto gespeeld wat zeker goede kansen biedt voor de Raptors.

Uitslagen in de play-offs

ThuisUitUitslag
Toronto RaptorsOrlando Magic108-94
Utah JazzHouston Rockets92-94
Washington WizardsCleveland Cavaliers108-72