Sulejmani: "Het voelt alsof ik moet gaan"

Sjors (Sj0rSz)
Het begint er steeds meer op te lijken dat SC Heerenveen na dit seizoen afscheid moet nemen van Miralem Sulejmani. Een aantal grote clubs, waaronder Chelsea, zijn geïnteresseerd in de speler, die zelf ook wel oren heeft naar een vertrek.

"Eerder heb ik altijd aangegeven dat ik nog een jaar wil blijven, maar de situatie is veranderd," aldus Sulejmani. "De belangrijkste man tot nu toe in mijn carrière, trainer Gertjan Verbeek, gaat naar Feyenoord. Dat is één. Daarnaast heeft Heerenveen gezegd dat het mijn contract wil opwaarderen, maar de club heeft al maanden niets concreets laten weten."

"Ik wil de beste speler ter wereld worden," vervolgt de ambitieuze speler. "Ruud van Nistelrooy maakte ook zijn eerste stappen in Heerenveen. Hij heeft ook maar één jaar bij deze club gespeeld voordat hij verder ging naar PSV, Manchester United en Real Madrid. Ik wil een carrière zoals Van Nistelrooy."

Sulejmani is pas aan zijn eerste seizoen in de Nederlandse competitie bezig en wist al veertien keer te scoren. Bovendien wordt hij nu al beschouwd als een groot talent, vanwege zijn razendsnelle acties.