El Ahmadi tekent bij Feyenoord

Stefan (sportfreak)
Karim El Ahmadi speelt vanaf komend seizoen voor Feyenoord. De huidige middenvelder van FC Twente tekent er een contract voor vijf jaar.

"We zijn blij dat Karim voor ons gekozen heeft", reageert Feyenoords technisch directeur Peter Bosz op de website van Feyenoord. "Hij is een van de grootste talenten van Nederland. Karim is een zeer balvaste middenvelder die een team beter kan laten voetballen." Ook El Ahmadi zelf is blij met zijn overgang: "De club is al sinds vorig jaar zomer heel intensief met mij bezig en dat zegt veel over het vertrouwen dat men in mij heeft. Dat was voor mij ontzettend belangrijk. Ik ben er dan ook heel blij mee dat het nu helemaal rond is."

"Ik zie Feyenoord echt als een stap hogerop, ook al gaat het dan sportief de laatste jaren wat minder. Feyenoord blijft een fantastische club Ún een topclub als je naar de geschiedenis kijkt, de supporters en de spelers die er rondlopen zoals Giovanni van Bronckhorst en Roy Makaay."

Bij FC Twente doorliep El Ahmadi de jeugdopleiding en speelde er 88 competitieduels. "Ik heb hier twaalf heel mooie jaren gehad en ben FC Twente dankbaar dat ik mijzelf hier heb kunnen ontwikkelen tot de voetballer en persoon die ik nu ben. De club zal altijd in mijn hart blijven."