Farfán populair bij Fiorentina

Ermin (TheClown1)
Het is aan het licht gekomen dat Jefferson Farfán vorig seizoen dicht bij een overgang naar Fiorentina was. De man uit Peru is dit seizoen goed bezig en heeft zich in de kijker van meerdere topclubs gezet. Waarom de aanvaller juist vandaag met deze informatie komt, blijft een raadsel.

"Als Fiorentina me nog steeds echt graag wil, zal PSV wel willen praten", aldus de Peruaan in de Telegraaf. Farfán heeft nog een contract tot 2010 bij PSV maar een overgang naar Italië ziet hij wel zitten. "In principe dien ik mijn contract gewoon uit want ik ben heel gelukkig bij PSV. Maar alles hangt uiteraard ook af van hoe ver geïnteresseerde clubs willen gaan", geeft de snelle aanvaller nog aan. De coach van PSV, Sef Vergoossen, heeft geen behoefte om commentaar te leveren, nu hij geconfronteerd wordt met kritiek sinds zijn komst bij de Eindhovense club.

"Ik hoop dat we niet alleen in de UEFA Cup-duels inspiratie kunnen vinden om grootse prestaties te leveren", lijkt Vergoossen te verwijzen naar de teleurstellende wedstrijden van de laatste weken in de competitie. "Natuurlijk zijn dit soort wedstrijden een fantastisch extraatje voor de spelers, maar ze moeten wel zo professioneel zijn om drie dagen later, in een heel andere ambiance, tot het uiterste te gaan. Die knop omschakelen mag voor PSV niet moeilijk zijn want het kampioenschap staat op het spel", geeft hij nog eens aan.