Blessure Vidic valt mee

Maikel (WeebI)
Nemanja Vidic zal de returnwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League aan zich voorbij moeten laten gaan. De verdediger van Manchester United is geblesseerd aan zijn knie.

Vidic greep na een slechte landing naar zijn linkerknie in de eerste helft van de wedstrijd tussen AS Roma en Manchester United (0-2). De verdediger moest daardoor al na een half uur naar de kant, en werd vervangen door John O'Shea. De Serviėr verliet het Stadio Olimpico op krukken, en gevreesd werd dat de international de rest van het seizoen moest misssen.

Vanochtend wees een scan echter uit dat er geen groot probleem is met de knie van de centrale verdediger. Hij zal de aankomende wedstrijden tegen Middlesbrough en wederom Roma nog wel moeten missen, maar verwacht wordt dat hij na twee ą drie weken weer inzetbaar zal zijn. The Red Devils zijn optimistisch en denken dat Vidic in de halve finale van de CL - als ze Roma de baas blijven - weer zal kunnen spelen, alsmede het belangrijke competitieduel met Chelsea.