Amrabat mogelijk niet in basis zondag

DJeNZe123
Nordin Amrabat heeft zich de woede op de hals gehaald van zijn medespelers. Volgens zijn ploeggenoten zou Amrabat namelijk teveel voor eigen succes gaan en te weinig oog voor zijn medespelers hebben.

Ook in het duel met Excelsior ging Amrabat veelvuldig voor eigen succes, tot ergernis van zijn ploeggenoten. Ook wilde hij de strafschop opeisen tegen Excelsior en maakte daarover op het veld ruzie met Jason Oost, die uiteindelijk de penalty miste.

"Wat er bij die strafschop gebeurde is niet goed te praten", meldt trainer André Wetzel in Voetbal International. "Nordin doet elke wedstrijd zijn stinkende best, maar zijn manifestatiedrang zit hem in de weg."

"Ik geloof dan ook niet dat hij met zijn gedachten al bij PSV zit. In dat geval zou ik bij Nordin gelatenheid moeten bespeuren, maar het tegenovergestelde is waar. Die zelfzuchtige trekjes moeten echt uit zijn spel, maar ik ben bang dat hij ze bij ons niet meer gaat afleren."

Er volgt deze week een gesprek tussen trainer André Wetzel en speler Nordin Amrabat. "Op basis daarvan zal ik bepalen of hij zondag tegen AZ een basisplaats heeft. Belangrijk daarin is ook de houding van de andere spelers. Als zij aangeven dat ze Nordin zat zijn, heb ik als trainer geen keuze. Zo ver is het nog niet. Maar dat de irritatie toeneemt, kan ik niet ontkennen."