[NBA] Spurs langs de Mavericks

Ermin (TheClown1)
Tim Duncan, de grote power forward van de San Antonio Spurs, speelde één van zijn betere wedstrijden van het seizoen. In een wedstrijd waarin het leek alsof niemand wilde scoren, ging Duncan onder de basket vrolijk door met scoren. De Spurs wonnen met 88-81.

Het moest de topper van Texas worden. De ervaren mannnen uit San Antonio namen het op tegen de “cowboys” uit Dallas. Het werd uiteindelijk een schotfestijn waarbij niemand iets raakte. De schotpercentages van beide teams lagen ver onder hun gemiddelde. Duncan, die negentien punten behaalde en dertien rebounds pakte, had na afloop niks te zeggen behalve het feit dat hij blij was met de overwinning. Topscorer in de wedstrijd werd Manu Ginobili met 26 punten. De Argentijn van de Spurs begon op de bank maar kreeg uiteindelijk wel 34 minuten speeltijd van coach Greg Popovich.

Dallas lijkt steeds meer spijt te hebben voor de ruil met de New Jersey Nets. Jason Kidd werd gehaald maar tot nu toe is hij niet de man die zij hadden verwacht. Kidd had maar zeven punten en zeven rebounds in een zeer ongelukkige wedstrijd.

Uitslagen in de NBA

ThuisUit Uitslag
Dallas MavericksSan Antonio Spurs81-88
Toronto RaptorsDenver Nuggets100-109
Washington WizardsDetroit Pistons95-83
Golden State WarriorsLos Angeles Lakers115-111