Ook assistenten Verbeek vertrekken

Sjors (Sj0rSz)
Hans Visser stapt na dit seizoen op bij SC Heerenveen. De assistent van Gert-Jan Verbeek, die na deze voetbaljaargang eveneens zal vertrekken, heeft deze keuze uit eigen beweging gemaakt. Alex Pastoor, een andere assistent, heeft te horen gekregen dat hij weg moet.

"Ik zag mijn gezin soms maar één keer in de week. Ik weet niet of ze met me door hadden gewild nu er een andere hoofdtrainer komt, maar ik stop vanwege mijn situatie met het gezin", liet Visser in een reactie weten. De kans is groot dat hij volgend seizoen in Limburg werkzaam zal zijn. De assistent-trainer spreekt daar namelijk met een aantal ploegen.

Pastoor zou Verbeek mogelijk achterna gaan. "Dat hangt deels van mijn nieuwe club af," aldus de huidige oefenmeester van SC Heerenveen in een reactie. "Maar dat ik met Hans en Alex prima gewerkt heb, staat vast. Ik ben sowieso altijd verwend geweest met mijn assistenten."

Verbeek zorgde er in de zomer van 2006 ook voor dat Visser en Pastoor naar SC Heerenveen kwamen. Nu stapt het trio dus ook gezamenlijk op.