[Upd] Moens mogelijk terug bij Willem II

Michel (methodmich)
Oscar Moens is weer in training gegaan. De keeper, die in de zomer van 2007 zijn loopbaan beëindigde, traint tot zaterdag mee bij Willem II.

Moens stond eerder al twee seizoenen onder contract in Tilburg. Willem II heeft een keepersprobleem door de blessure van eerste doelman Maikel Aerts en derde keeper Björn Sengier. Trainer Andries Jonker wil graag een ervaren goalie achter Kenneth Vermeer op de bank zetten.

De 35-jarige Moens, die twee keer voor het Nederlands elftal speelde, zal zaterdag in gesprek gaan met Jonker. Mogelijk resulteert dit in een rentree van de doelman, die vorig seizoen voor PSV speelde.

Update

De KNVB liet vandaag weten dat Oscar Moens niet meer voor Willem II mag uitkomen dit seizoen. De deadline voor het vastleggen van transfervrije spelers lag namelijk op 14 maart en is dus inmiddels verstreken. Omdat dit volgens de bond al een dispensatieregeling op zich is, acht men een verruiming van de datum onnodig. De Tilburgers zullen dus een andere oplossing moeten zoeken voor het ontstane keepersprobleem.