Granero bekijkt opties

Maikel (WeebI)
Esteban Granero heeft volgend seizoen opties te over. De middenvelder komt het huidige seizoen uit voor Getafe, dat hem voor een jaar huurt van Real Madrid.

Granero kon ondanks zijn aangetoonde talent bij Real Madrid met mensen als Guti en Wesley Sneijder voor zich nauwelijks rekenen op veel speeltijd. In het shirt van Getafe komt de 20-jarige middenvelder steeds beter uit de verf, en heeft naar verluidt inmiddels aanbiedingen van enkele Engelse clubs. Real Madrid-trainer Bernd Schuster is als oud-coach van Getafe op de hoogte van de prestaties van zijn pupil, en zou hem volgend seizoen graag weer toevoegen aan de selectie.

De zaakwaarnemer van de speler meldde onlangs echter dat een transfer naar het buitenland niet onmogelijk is. Bolton Wanderers en West Ham United wilden de Spaanse jeugdinternational afgelopen zomer al inlijven, maar slaagden hier niet in. "Granero is een grootse voetballer met een rijke toekomst. In de zomer hebbben we aanbiedingen van Bolton en West Ham afgeslagen", vertelt zaakwaarnemer Teo Lazaro. "Hij kon veel verdienen, maar Esteban prefereerde in Spanje te blijven. Als de situatie bij Real echter niet verandert zullen we iedere optie bekijken."