Penders: "We pakken het professioneel aan"

Sjors (Sj0rSz)
NAC Breda neemt het morgen, in het kader van de KNVB beker, op tegen Quick Boys. Op papier zouden de Brabanders geen moeite moeten hebben met de club uit Katwijk. Toch onderschat de ploeg van trainer Ernie Brandts de hoofdklasser niet.

"We pakken alles heel professioneel aan. We vertrekken 's ochtends al naar Katwijk en gaan ons dan in de middag in een hotel voorbereiden op de wedstrijd," liet Rob Penders in een reactie weten. "Wat het sterke punt van Quick Boys is? Nou, ik denk dat ze gevaarlijk zijn bij standaardsituaties. Er lopen een paar sterke en lange jongens bij, daar moeten we voor uitkijken. We mogen ons niet laten verrassen, want als we op achterstand komen wordt het een lastig verhaal."

Penders maakte nog maar eens duidelijk dat er morgenavond veel op het spel staat. "Dit duel is voor ons belangrijker dan de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Ajax, hoe vreemd dat misschien ook klinkt. We willen de bekerfinale halen, dat geeft de club en de fans een enorme stimulans. Dit toernooi leeft enorm bij NAC Breda."