Personele problemen bij FC Utrecht

Sjors (Sj0rSz)
De technische staf van FC Utrecht zal nog flink moeten puzzelen, voordat het duel tegen VVV-Venlo zal beginnen. De ploeg uit de Domstad heeft namelijk negen spelers binnen de selectie die dit weekend niet in actie kunnen komen.

Sander Keller, Cedric van der Gun, Lucian Sanmartean, Peter Kopteff, Etienne Shew-Atjon, Loïc Loval, Michel Vorm zijn allen geblesseerd. Erik Pieters en Gregoor van Dijk zitten een schorsing uit en missen het duel met de Limburgers ook. Daar komt nog eens bij dat Alje Schut nog niet helemaal fit is. Het is dan ook nog maar de vraag of de centrumverdediger kan spelen.

Schut heeft de laatste tijd last van een spierblessure. De speler is bijna hersteld, maar ondergaat zaterdag nog een test. Als hij deze tot een goed einde weet te brengen, dan zal hij aanstaande zondag tegen VVV-Venlo aantreden.

Toch is er ook nog positief nieuws uit Utrecht te melden. Doelman Wesley de Ruiter, die de afgelopen dagen niet helemaal fit was, kan gewoon in actie komen. De sluitpost krijg wederom de voorkeur boven Franck Grandel. "Wesley heeft het goed gedaan, dus we zien geen reden om hem te vervangen", liet David Nascimento, assistent-trainer van de Utrechters, weten.