VVV verslaat PSV tijdens oefenduel

JJdJ1984
PSV heeft een vriendschappelijke wedstrijd tegen VVV Venlo verloren. Het elftal uit Venlo was met 3-2 te sterk voor een B-team van de landskampioen.

Sef Vergoossen gunde de meeste van zijn spelers rust en kon zo andere selectiespelers aan het werk zien. Danny Koevermans, Jason Culina, Edison Mendez, Mike Zonneveld en Manuel da Costa kregen wel speeltijd van de nieuwe coach. Bij PSV ontbraken Ismail Aissati, Jonathan Reis en Fagner omdat ze donderdag meespelen met Jong PSV. Gomes, Timmy Simons, Jefferson Farfan, Danko Lazovic, Ibrahim Afellay en Jan Kromkamp hoefden helemaal niet in actie te komen voor de Eindhovenaren.

VVV wist op voorsprong te komen door doelpunten van de Japanner Keisuke Honda en Leon Kantelberg. Manuel da Costa wist de voorsprong te verkleinen waarna Samir El Gaaouiri de Limburgers weer een marge van twee doelpunten gaf. Eelco Horsten wist het tweede doelpunt van PSV te scoren. Komende zondag zullen we zien wat deze oefenwedstrijd heeft opgeleverd. PSV en VVV zullen het dan tegen elkaar opnemen in de Nederlandse competitie.