Reacties na Feyenoord - PSV

Sjors (Sj0rSz)
Feyenoord wist gisteravond voor het eerst dit seizoen in eigen huis niet te winnen. PSV was met 1-0 te sterk voor de formatie van trainer Bert van Marwijk. De oefenmeester was overigens van mening dat de Eindhovenaren verdiend hadden gewonnen.

"Ik denk dat we verdiend verloren hebben," aldus Van Marwijk na afloop van de topper. "Al met al vond ik het een heel teleurstellende wedstrijd. Ik had wel wat meer van ons verwacht. Aan het einde van het duel hadden we nog kans op de gelijkmaker, al was dat niet echt verdiend geweest. Maar goed, ook dat is voetbal. Als PSV verzuimt de marge te vergroten, weet je dat je nog kansen krijgt."

Sef Vergoossen, interim-trainer van PSV, bleef ondanks de winst toch kritisch. De Limburger vond dat de Eindhovense formatie nog teveel fouten maakte. "Ik ben niet ontevreden, maar we maakten erg veel verkeerde keuzes, waardoor het aan het einde van de wedstrijd nog onnodig spannend werd," liet de oefenmeester weten. "Het was een intensief weekje. Waarin je als coach veel kwijt wil. Misschien soms wel eens te veel. Als ik dan zie hoe de dingen die ik heb aangegeven worden uitgevoerd, ben ik niet ontevreden."