Vergoossen: "Besloten training was leerzaam"

vw_caddy
Voor het eerst in de historie trainde PSV vandaag achter gesloten deuren op het trainingscomplex in Eindhoven. Interim-trainer Sef Vergoossen wilde in korte tijd zijn ploeg voorbereiden op de ontmoeting tegen Feyenoord, zaterdag in Rotterdam.

"We hebben vandaag getraind zoals we morgen zullen spelen. We zijn de hele week met voetbal bezig geweest, maar nooit met de wedstrijd tegen Feyenoord," aldus Vergoossen. "Het is jammer voor de pers dat we achter gesloten deuren trainden, maar ik weet uit ervaring dat het prettig is als je in besloten kring dingen kunt doen."

Vergoossen maakte op de persconferentie ook zijn selectie bekend voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Enigszins opvallend is de toevoeging van Jan Kromkamp. De verdediger is na een lange blessureperiode weer wedstrijd fit. Vergoossen over Kromkamp: "Ik ga niet iemand op de bank zetten die niet vanaf de eerste minuut kan spelen. Dat betekent dat hij ook in de basis kan beginnen." Ook de nieuwe aanwinst van PSV, Balázs Dzsudzsák, is opgenomen in de selectie.