Koster mist vertrouwen bij spelers

vw_caddy
Het woord 'zelfvertrouwen' wordt de laatste tijd regelmatig in de mond genomen bij de drie topclubs. Ook bij Ajax kon interim-coach Adrie Koster na de uitwedstrijd tegen VVV (2-2) concluderen dat zijn formatie zelfvertrouwen mist.

"De eerste helft was het allemaal heel treurig," aldus Adrie Koster. "We verloren toen bijna alle duels. Bijna niemand durfde de bal te hebben. Klaas-Jan Huntelaar en John Heitinga waren voor mij de positieve uitzonderingen. Bij heel veel spelers was er echter helemaal geen vertrouwen. Dat vond ik opmerkelijk, want afgelopen donderdag tegen FC Twente speelden we ondanks het gelijke spel wel goed. Vandaag was het echter zwaar ondermaats. VVV verdiende een punt."

Koster verwacht dat Ajax na de winterstop beter zal gaan draaien. Edgar Davids, Thomas Vermaelen en Gregory van der Wiel zullen zich dan weer aansluiten bij het eerste elftal. Koster: "Of dan alle problemen zijn opgelost? Dat weet ik niet, maar het scheelt wel veel. Daarbij hoop ik dat we er nog een goede voetballer bij krijgen."