Beckham blij met Capello

Maikel (WeebI)
David Beckham reageerde enthousiast op het nieuws dat Fabio Capello de nieuwe bondscoach van Engeland wordt. De middenvelder speelde eerder onder de Italiaan bij Real Madrid.

Beckham werd in zijn laatste seizoen bij Real uit de selectie gezet door Capello. Reden hiervoor was zijn handtekening onder een contract bij LA Galaxy. De Italiaanse trainer kwam echter terug op zijn beslissing, en Becks hielp zijn team alsnog aan de titel. De 32-jarige Beckham, nu actief in de Verenigde Staten, wil dolgraag zijn honderdste interland spelen. In principe moet dat geen probleem worden, aangezien de Engelsman er al 99 op zijn naam heeft staan.

"Fabio is één van de managers waar spelers naar op kijken. Ik hoop dat ik in zijn plannen voor kom", vertelde Beckham in een interview. "Ik denk dat hij belangrijk gaat worden voor zowel de spelers als het Engelse elftal. Er waren ups en downs tussen ons, maar hij nam mij terug in het elftal en geloofde in mij. Het gaf mij een geweldig einde, en ik vond het jammer dat hij ontslagen werd. In ieder geval is hij een geweldige aanstelling voor Engeland. Iedereen wil een leider die spelers respecteert en successen heeft gekend. Hij is zeker zo iemand."