Calderón: 'Kaká niet goed genoeg'

Maikel (WeebI)
Real Madrid-voorzitter Ramón Calderón heeft de media verbaasd met een uitspraak die hij onlangs deed. Hij vindt namelijk dat Kaká veel moeite zou hebben om in het team van Real te komen.

Calderón, die bij zijn aanstelling beloofde Arjen Robben, Cesc Fabregas en Kaká naar Madrid te halen, probeert al jaren de handtekening van de Braziliaan te bemachtigen. Des te vreemder is nu zijn uitspraak over de wereldster, die onlangs de FIFA speler van het jaar-award in ontvangst mocht nemen. Calderón vindt dat het team dat er nu staat goed is, en dat het lastig is om dat te verbeteren, zelfs met Kaká.

"Het team is erg sterk op alle fronten en het zou moeilijk zijn dit te verbeteren", meldde de preses. "Wellicht klink ik arrogant, maar Kaká zou wellicht niet eens een plaats hebben in het huidige team van Real Madrid." Volgens de pers zijn de uitspraken van de Spanjaard te wijten aan de euforie die heerst vlak voor het duel tussen Real en diens aartsrivaal FC Barcelona, aankomende zondag. Volgens geruchten gaat Kaká binnenkort bijtekenen bij zijn huidige club AC Milan, tot de zomer van 2013.