Villanueva in vizier Real Madrid

Maikel (WeebI)
Carlos Villanueva staat in de belangstelling van Real Madrid. De zaakwaarnemer van de Chileen en de Spaanse club hebben al gesprekken gevoerd, die moeten gaan leiden tot een transfer van de middenvelder.

Op dit moment maakt Villaneuva nog altijd furore in de Chileense competitie, met zijn club Audax Italiano. De aanvallende middenvelder is de topscorer van de Liga met zeventien doelpunten, hetgeen hem de interesse opleverde van Real Madrid. De zaakwaarnemer van de negenvoudig international, Felix Moreno Gil, zou een positief gesprek hebben gehad met Diego Solivaret, een official van de Madrilenen.

"In de voetbalwereld kun je niets voorspellen of met zekerheid zeggen voor het is gebeurd", vertelde Gil in El Mercurio. "We zullen meer nieuws hebben als de transfermarkt in januari heropent. Als Villanueva een Europees paspoort had was het een stuk makkelijker geweest. Carlos is in ieder geval een speler die de kwaliteiten heeft om in Spanje uit de voeten te kunnen."

Zelf bleef het 21-jarige talent er vrij nuchter onder. "Ik word wel een beetje moe van dat getouwtrek over mijn toekomst. Op dit moment wil ik me gewoon concentreren op de laatste fase van het Chileense kampioenschap."