Nevland en Lindgren tegen Willem II

Sjors (Sj0rSz)
De kans is groot dat FC Groningen-trainer Ron Jans komende zondag, tijdens het competitieduel tegen Willem II, over Erik Nevland en Rasmus Lindgren kan beschikken. Het duo is licht geblesseerd, maar de verwachting is dat zij toch kunnen spelen.

Jans realiseert zich dat zijn ploeg dit weekend drie punten moet pakken. De prestaties van Willem II zijn dit seizoen zeer mager. De ploeg maakte deze voetbaljaargang nog geen enkel doelpunt op vreemde bodem. Toch is de oefenmeester van de Groningers van mening dat de zijn formatie de wedstrijd serieus moet benaderen.

"Dat zij dit seizoen nog niet gescoord hebben in uitwedstrijden, dat ze al heel lang wachten op een zege in een uitduel, hun positie op de ranglijst. Al die zaken zijn bekend, maar spelen bij ons niet echt een rol. Van onderschatting zal geen sprake zijn, ook al omdat we vorige week hebben verloren. Wij gaan zondag in Euroborg uit van onze eigen kracht en willen de lijn van de thuiswedstrijden graag voortzetten. Als we aansluiting willen bij de subtop, moeten we drie punten pakken. Het kan dan nog een hele leuke maand voor ons worden", liet Jans in een reactie weten.