Levante heeft oogje op Väyrynen

Dond3r
PSV-Middenvelder Mika Värynen heeft bij monde van zaakwaarnemer Jeroen Hoogewerf toegegeven dat de Fin in de belangstelling van de Spaanse hekkensluiter staat.

"Mika staat bij Levante op een lijstje, het probleem is alleen dat die club er financieel niet zo goed voorstaat. We moeten dus nog maar afwachten of dit een vervolg krijgt, al denk ik dat Levante voor Mika wel een optie zou kunnen zijn." Aldus Hoogewerf.

De situatie van Väyrynen in Eindhoven is vrijwel uitzichtloos. De 32-voudig Finse international kampte dit seizoen lange tijd met een slepende kuitblessure, maar heeft ook sinds zijn herstel nog geen speelminuten gemaakt. Mede door die blessure haalde Derby County afgelopen zomer een streep door zijn naam. PSV heeft eerder al aangegeven mee te werken aan een transfer van de middenvelder.

Hoogewerf houdt echter ook een troef achter de hand. "Er zijn ook nog clubs uit Engeland die interesse hebben. Het heeft alleen geen zin om daarover nu al te gaan speculeren, want niemand heeft zich voor hem bij PSV gemeld."

Doordat Levante in de Primera División de rode lantaarn draagt, is Levante genoodzaakt om halverwege het seizoen de transfermarkt op te gaan. De werkgever van onder meer Mustapha Riga, Shota Arveladze en Vladan Kujovic pakte slechts zeven punten uit vijftien duels.