Vergoossen eerder naar Eindhoven

Sjors (Sj0rSz)
Er is een mogelijkheid dat Sef Vergoossen volgend weekend, tijdens de topper tegen Ajax, al bij PSV op de bank zal zitten. De trainer werd zaterdag met zijn ploeg Grampus Eight uitgeschakeld in het bekertoernooi, waardoor zijn werkzaamheden bij de Japanse club zijn voltooid.

"Ik verwacht, maar dat is puur gissen, dat ik uiterlijk tegen het einde van de week naar Nederland terugkom," liet Vergoossen vanuit Nagoya weten. "Ik wil uiteraard zo gauw als mogelijk naar huis. Lang gaat het zeker ook niet meer duren. In de loop van zondag heb ik een gesprek met de clubleiding over de overdracht van mijn werkzaamheden."

PSV zal uiteindelijk moeten beslissen wanneer Vergoossen de eerste training zal gaan geven. Het is aannemelijk dat dit voor 1 januari zal zijn. Dat is namelijk de dag waarop het tijdelijke contract in zal gaan. Men verwacht dat de oefenmeester daags na zijn terugkeer in Nederland al aan de slag wil gaan.

Ook Dwight Lodeweges zal het komende half jaar bij PSV onder contract staan. Samen met Vergoossen zal hij het huidige seizoen bij de Eindhovenaren afmaken, waarna Huub Stevens in juni 2008 het stokje over zal nemen.