Benítez: "Crouch nergens heen"

Maikel (WeebI)
Rafael Benítez heeft clubs die azen op Peter Crouch gewaarschuwd: de spits gaat niet weg. De trainer van Liverpool reageert hiermee op het nieuws dat Manchester City de Engelsman zo goed als binnen heeft.

Sinds de komst van Andriy Voronin en Fernando Torres staat de toekomst van Crouch op de tocht. De Engelse international maakt slechts sporadisch minuten en wordt veelvuldig aan andere clubs gelinkt. Thaksin Sinawatra, de eigenaar van Manchester City, meldde onlangs dat trainer Sven-Göran Eriksson geïnteresseerd is in de diensten van de boomlange spits. Benítez is echter van mening dat Crouch nog altijd een belangrijk deel uitmaakt van zijn selectie.

"We willen Peter niet verkopen. Er kunnen wel geruchten zijn, maar we zijn tevreden met hem" aldus de Spaanse trainer. "Spelers van een topteam weten dat ze soms niet iedere wedstrijd spelen, maar je kunt zien dat hij belangrijk kan zijn." Benítez doelt hiermee op de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Porto. "We willen 'Crouchie' behouden en hem graag goals zien maken. Als hij moet spelen is hij er altijd klaar voor, en zoniet, dan zorgt hij ervoor dat hij de volgende keer wel staat."